apartmani_pavicevic

baner_reklama

perast_baner

Njivice

njiviceNjivice se nalaze na jugozapadnoj obali hercegnovskog zaliva u Boki Kotorskoj - Crna Gora, sa pogledom na Herceg Novi i planinu Orjen, na 42°26'05'' geografske širine i 018°30'53'' geografske dužine.
To je malo i tiho mesto bez uobičajene gradske gužve i vreve. Ovde sunce zalazi malo ranije nego u Herceg Novom što doprinosi da su noći svežije i samim time znatno prijatnije za šetnje, rekreaciju, druženje ili opuštanje.
S obzirom na svoju mikroklimu, Njivice obiluju rastinjem koje fascinira svojim egzotičnim poreklom, raznovrsnošću i lepotom. Ovde možete naići na voće za koje nikada niste čuli ili ga videli u svoj njegovoj prirodnoj lepoti kao što su nješpula, žižula, kivi, banana ili oskoruša.
Glavna plaža je plaža hotela Rivijera - Kometa koja je delom betonirana, delom šljunkovita a jedan deo je i kamenit (koji je posebno pogodan za turiste koji vole da se osame i imaju "svoje parče mora i sunca".

baner_-_herba-srbija
Garantovani posetioci na Vasem sajtu, registruj se danas!
Jednostavno do vitke linije!

PREPORUCUJEMO!!!

1613

Registrujte se

Samo registrovani korisnici mogu koristiti kompletne resurse sajta.
Budite u toku sa svim promocijama i ekstra ponudama smeštaja.Da bi ste oglasili svoj smeštaj morate napraviti nalog na sajtu,
a zatim ići na upis smeštaja.
Uslovi upisa smeštaja

Ko je na mreži

Imamo 11 gostiju na mreži
Herbalife
Internet Marketing

www.privatni-smestaj.info izrada Internet Marketing 2011 godina, sva prava zadržana!
Herbalife Herbalife Srbija Zdravo Mršavljenje Herbalife Katalog Herbalife Proizvodi Herbalife Zdrav Zivot